Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Δεν ψιχαλίζει κ. Λιάπη.... φτύνουν ! ! ! !


Ο Λιάπης έχει βλάψει τα μέγιστα την παράταξη. Αποτελεί το κομβικό σημείο στο οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση άρχισε να υφίσταται φθορά στο πλεονέκτημα της ηθικής. Όταν τα ΜΜΕ έμπλεξαν τον πρίγκιπα Λιάπη με τον Χριστοφοράκο και το σκάνδαλο Siemens τότε «ξεκίνησε» ο κατήφορος που κατέληξε στην ήττα των 10 μονάδων.

Οι ίδιες εφημερίδες που καθύβριζαν τις συμπεριφορές Λιάπη, οι ίδιες σήμερα επισημαίνουν με πηχυαίους τίτλους την επίθεση που κάνει στη Ντόρα. Και οι εφημερίδες αυτές ανήκουν στα μεγάλα συμφέροντα και στη διαπλοκή. Και έχει τη σημασία του, διότι ο Λιάπης δεν είναι τυχαίος.

Πως λοιπόν να φαίνεσαι αξιόπιστος όταν καταγγέλλεις τα τζάκια, τη στιγμή που ο ίδιος είσαι τζάκι! Βλέπετε είναι ο γιος της αδελφής του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αντιγόνης και όχι του αδελφού Αλέκου. Κληρονόμησε την καραμανλική μύτη, τις καραμανλικές χειρονομίες, αλλά όχι το όνομα «Καραμανλής». Κι έτσι αναγκαστικά βίωσε την αποφράδα ημέρα που από «ανιψιός» έγινε «ξάδελφος»!!! Tα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα όταν έχεις τεράστιες ευθύνες στην απώλεια του ηθικού πλεονεκτήματος της κυβέρνησης Καραμανλή και τώρα βρίσκεις την ευκαιρία να «ξεχαστούν» οι ευθύνες σου γιατί …… "συμβαδίζεις" με τα μέσα ενημέρωσης που γκρέμισαν την κυβέρνηση του ξαδέρφου σου!

Αποτελεί δε αστειότητα να κάνει λόγο ο Λιάπης για ηθική, ιδιοτελείς σκοπούς και αυταρχισμό. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κ. Λιάπη!


ΠΗΓΗ: periothiko

1 σχόλιο:

  1. δες αν θες και μια ανάρτηση μου
    http://citizengr.wordpress.com/2009/11/23/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%80%ce%b7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή