Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Πιέζουν κόσμο στο Ρέθυμνο...

Εντονες πιέσεις δέχεται αρκετός κόσμος στο Ρέθυμνο ώστε να συμμετάσχει στην εκδήλωση του Σαμαρά που θα γίνει στο Ωδείο πόλης.
Οι πιέσεις προέρχονται σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον πολιτευτή Κώστα Σχοινά, ο οποίος λόγω και των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, έχει αρκετούς εργαζόμενους, αλλά και εξαρτώμενους από αυτόν.
Δεν είναι λίγος ο κόσμος ο οποίος φοβούμενος δυσμενείς συνέπειες, θα αναγκαστεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση.
Ο Σχοινάς είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία για ένα χρόνο και στις εκλογές έδωσε έμμεσα γραμμή για ΠΑΣΟΚ, γεγονός που φάνηκε και στο αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.
Σήμερα είναι ένθερμος υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά λόγω της στήριξης που έχει δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη στη Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο Κωστής Σχοινάς παρά την μέχρι τώρα αξιόλογη δράση του για τη Νέα Δημοκρατία, με τις πράξεις του μετά το καλοκαίρι έχει ακυρώσει την πολιτική του διαδρομή και έχει χάσει την εκτίμηση μεγάλου μέρους της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας με τις πράξεις του.
Είναι κρίμα λόγοι εμπάθειας να καθοδηγούν τις πράξεις του.


"Βόμβα" του πολιτευτή της ΝΔ Κωστή Σχοινά

4 σχόλια:

 1. http://defrejus.blogspot.com/2009/11/blog-post_1146.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οντως είναι κρίμα να κινεί με τέτοιο υπόγειο τρόπο τα νήματα ο κ. Σχοινάς. Αλλά επειδή διαγράφηκε από τη ΝΔ δε του φταίει η παράταξη και ο κόσμος που θέλει αρχηγό άξιο να σταθεί απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Γιατί κακά τα ψέματα... ο Σαμαράς δεν έχει τη στόφα του ηγέτη που θα νικήσει το ΠΑΣΟΚ. Μόνο η Ντόρα μπορεί. Για αυτό την υποστηρίζω και πιστεύω ότι στην ίδια λογική βάση θα κινηθούν οι περισσότεροι νεοδημοκράτες την Κυριακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. kala ta les..alla posa s dinei h dora gia nata les?aksizei ton kopo????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αλλοι ζητούσαν και εκβίαζαν για να τα πάρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή