Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009

Τι σηματοδοτεί η κίνηση Πολύδωρα!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχα διατυπώσει την άποψη πως η πτέρυγα των "καθαρόαιμων" εθνικοφρόνων της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζει συνειδητά την υποψηφιότητα της κας Ντόρας Μπακογιάννη.
Ως εκ τούτου, η σταδιακή εξέλιξη των γεγονότων επιβεβαιώνει αυτή την άποψη όλο και πιο έντονα, καθώς αυτό που αποτυπώνεται είναι η τάση προσχώρησης σοβαρών στελεχών της δεξιάς πτερυγας της Νέας Δημοκρατίας, στο στρατόπεδο της κας Μπακογιάννη.
Το γεγονός αυτό αν θέλετε, αποτελεί και μια έμπρακτη δικαίωση της εφαρμοσμένης αποδόμησης του κου Σαμαρά ως "σωτήρα" της νεοδημοκρατικής δεξιάς, μια αποδόμηση την οποία έχω αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο μου. Αυτό που διαφαίνεται πλέον και σε πρακτικό επίπεδο, είναι πως το περιβόητο "δεξιό" προφίλ του κου Σαμαρά βρίσκεται σε μια τελική φάση αποδόμησης, λίγες μόλις ημέρες πριν από την τελική αναμέτρηση, αφήνοντάς αυτόν και το στρατόπεδό του αφοπλισμένο ως προς αυτό που μέχρι τώρα είχαν να παρουσιάσουν ως μια "ιδεολογική καθαρότητα".

Η προσχώρηση του Βύρωνα Πολύδωρα στην πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη, έρχεται ως απόδειξη όλων των προαναφερθέντων. Ο κος Πολύδωρας, ως γνωστός φορέας της Κεντροδεξιάς παιδείας (κατόπιν συγγραφικής δραστηριότητας και αρθρογραφίας), έρχεται να δηλώσει ανοιχτά την στήριξή του προς την κα Μπακογιάννη επικαλούμενος όχι μόνο λόγους πολιτικούς, αλλά πάνω από όλα ιδεολογικους. Με την στάση του αυτή, την οποία και επέδειξε μέσω του υποστηρικτικού του άρθρου, αποτελεί και ο ίδιος πλέον μια ζωντανή μαρτυρία του γεγονότος πως η συνειδητοποιημένη Κεντροδεξιά τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας της κας Μπακογιάννη.

ΠΗΓΗ: kiltidis

1 σχόλιο:

  1. Η Ντόρα μπορεί να ενώσει το κόμμα και το αποδεικνύουν τα στελέχη που έχουν δηλώσει τη στήριξη τους. Στις 30/11 ξεκινάμε τη δουλειά για να ξαναγίνουμε κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή