Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Απευθύνεται στον άνθρωπο που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη


Αυτόν το ξεχάσαν στο ΠΑΣΟΚ, και τον έβγαλαν πρόσφατα από τη ναφθαλίνη! Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας κατά τις περασμένες νομαρχιακές εκλογές.


Στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας, για τη νομαρχία Κιλκίς, του Γιώργου Συμπιλίδη, πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και της Πολιτικής Ανοιξης, ο οποίος στην ουσία έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993, απασχολεί το ΠΑΣΟΚ.

Η υποψηφιότητα επιβεβαιώθηκε και αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά και συνοδεύτηκε από τη δήλωση-τοποθέτηση Συμπιλίδη ότι δεν περιμένει χρίσματα, αλλά τη στήριξη των κομμάτων, απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ, καθώς η Ν.Δ. θα έχει και πάλι υποψήφιο τον νυν νομάρχη Ε. Μπαλάσκα.

Στο ΠΑΣΟΚ υπήρξε από πλευράς τοπικών στελεχών έως τώρα η άρνηση του Θ. Παραστατίδη, ο οποίος θέλει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για βουλευτής, ενώ ο Ν. Αφεντουλίδης, ο οποίος ήταν βουλευτής, δεν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος νομάρχης. Η λύση Συμπιλίδη, αν και η βάση έχει σοβαρές αντιρρήσεις, συζητείται τώρα πιο έντονα και, όπως τοπικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν, «δίνει νικηφόρα προοπτική» και με το δεδομένο ότι θα υπάρξει υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου