Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Στήριξη από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Με τη δήλωση ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα της παράταξης της ΝΔ, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε σήμερα (16/11) ότι στηρίζει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος. Προηγήθηκε συνάντησή τους στο café του Ιδρύματος Θεοχαράκη στη Λεωφόρο. Βασ. Σοφίας.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε ότι η πολιτική πρόταση που κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη είναι απολύτως σύμφωνη με τις δικές του θέσεις, όπως ο ίδιος τις έχει διατυπώσει τις τελευταίες εβδομάδες. «Η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέες ιδέες, προτάσεις και αντιλήψεις ώστε να ξαναβρεί τον βηματισμό της, να πείσει και να εμπνεύσει τους πολίτες, να συναντήσει εθελοντικά και κοινωνικά κινήματα, να απορροφήσει σύγχρονες κοινωνικές τάσεις, να ξαναφέρει τους νέους ανθρώπους κοντά στην πολιτική»,«Γιατί μόνο μαζί με τους νέους θα φέρουμε πνοή και ζωντάνια και, κυρίως, θα δώσουμε προοπτική στη Νέα Δημοκρατία» ανέφερε ο πρώην υπουργός και προσεθεσε:
Η Ντόρα Μπακογιάννη, αφού ευχαρίστησε τον κ. Σπηλιωτόπουλο για τη στήριξή του, επεσήμανε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη ότι η πολιτική της πρόταση για την φυσιογνωμία του κόμματος βρίσκει απήχηση σε πολιτικούς της νέας γενιάς, οι οποίοι έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. «Στόχος μας είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά που να διευρύνει την επιρροή της και προς το κέντρο και προς τα δεξιά» ανέφερε στη δήλωσή της. «Με συστηματική πολιτική δράση για μια καλύτερη κοινωνία, για μια καλύτερη ζωή για τους πολίτες. Κάνοντας ανοίγματα στα σύγχρονα, στα νέα ρεύματα σκέψης. Θέλουμε ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, δυνατό στην βάση του, στην κοινωνία, που θα αντιπολιτευτεί το ΠΑΣΟΚ. και θα πείσει τους πολίτες, αν θα γίνει αύριο κυβέρνηση. Θέλουμε ένα κόμμα που θα είναι κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην χώρα με ισχυρές δυνατότητες παρέμβασης. Στις 29 Νοεμβρίου θα αποφασίσουμε αν η Νέα Δημοκρατία θα είναι κόμμα εξουσίας ή διαμαρτυρίας. Θα αποφασίσουμε αν θέλουμε τη Νέα Δημοκρατία του χθες ή του αύριο.»  

ΠΗΓΗ: dorabak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου