Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Εσύ αποφασίζεις... Ντόρα Μπακογιάννη

Ένα παράθυρο στον προεκλογικό αγώνα της Ντόρας Μπακογιάννη ανοίγει το www.votedora.gr, το νέο site μέσα από το οποίο ο χρήστης δηλώνει την ενεργό παρουσία και τη συμμετοχή του στο πλευρό της υποψήφιας για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώνεται για το διάλογο που έχει ξεκινήσει για το μέλλον της παράταξης και κινητοποιεί τους φίλους του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Με ένα  κλικ στο www.votedora.gr ο χρήστης:

-         Ενεργοποιεί τους φίλους του να συμμετάσχουν στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.
-         Συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα facebook, twitter, flickr και YouTube όπου έχει ενεργό παρουσία η Ντόρα Μπακογιάννη.
-         Παρακολουθεί τα τελευταία νέα, μοιράζεται φωτογραφίες και videos από τη δράση της Ντόρας Μπακογιάννη, βλέπει το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της για τις επόμενες δύο ημέρες.   
-         Ζητάει ενημέρωση με e-mail και SMS για τον ίδιο ή και τους φίλους του.
-         Υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη στέλνοντας SMS ή e-mail σε φίλους του, παίρνει μέρος στο διάλογο που συνεχίζει δυναμικά  στο dorabak.gr για το κόμμα, την ιδεολογία και τις εναλλακτικές πολιτικές.
- Μπορείτε επίσης να διαλέξετε banner σε διάφορες διαστάσεις της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη και να το αναρτήσετε στην ιστοσελίδα blog σας. Ακόμα μέσα από την ενότητα Σχετικές ιστοσελίδες μπορείτε να επισκεφθείτε  ακόμα και τις ιστοσελίδες των άλλων υποψηφίων.

Όλα αυτά στο www.votedora.gr !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου