Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Σαρωτική η εικόνα υπέρ της Ντόρας

Πανικό και έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στο στρατόπεδο Σαμαρά η μαζικότητα της συγκέντρωσης της Ντόρας Μπακογιάννη στην πλατεία Κοτζιά.
Οι επιτελείς του πρώην αρχηγού της «Πολιτικής Άνοιξης»συνειδητοποίησαν πριν από λίγη ώρα το μεγάλο λάθος που έκαναν. Κατάλαβαν ότι άλλο είναι να γεμίζεις μια πλατεία, κι' άλλο ένα χώρο ολίγον τετραγωνικών. 
Μπορεί να μοίραζαν εκατοντάδες σημαίες για να φτιάξουν το κέφι στο δίδυμο των αποτυχημένων αρχηγών της «ΠΟΛ.ΑΝ» και του «ΚΕΠ», όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουν τις εντυπώσεις της πλειοψηφίας του κόσμου. 
Τα τηλεοπτικά πλάνα είναι σαρωτικά υπέρ της Ντόρας. Πέραν όμως του κόσμου από τη μία φάνηκε η παρέα της περιχαράκωσης, με τον Αβραμόπουλο, την Πιπιλή, τον Σκανδαλάκη και τον Γιουλέκα και από την άλλη η εικόνα της Ν.Δ. Όλα τα στελέχη του κόμματος. Από τον Άρη μέχρι τον Πουπάκητης ΔΑΚΕ. Ότι καλύτερο και σύγχρονο διαθέτει η Ν.Δ. 
Το Ζάππειο αποτέλεσε την ταφόπλακα για τον Σαμαρά. Τεράστιο λάθος να κλειστεί σε ένα χώρο λίγων τετραγωνικών. Στην πολιτική όμως το λάθος ισοδυναμεί με έγκλημα πρόεδρε Αντώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου