Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Από το ΟΑΚΑ στο Ζάππειο του ΚΕΠ ο Σαμαράς


Στα Κυριακάτικα φύλλα οι παπαγάλοι του πρώην προέδρου της «Πολιτικής Άνοιξης» Αντώνη Σαμαρά είχαν διαρρεύσει ότι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προεκλογική εκδήλωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Όπως, σας γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, μετά από δεύτερες σκέψεις άλλαξαν γνώμη. Έψαξαν χώρο που θα «εξέπεμπε» Ελλάδα, ιστορία και στιγμές από το παρελθόν.
Τελικά, από το ΟΑΚΑ των 20.000 ατόμων, οι επιτελείς του Σαμαρά, αποφάσισαν να στριμώξουν το «ποτάμι» των Αθηναίων στο Ζάππειο των 5000 ατόμων. Την ίδια ώρα που η Ντόρα πάει στην πλατεία Κοτζιά.
Η επιλογή του χώρου είναι ενδεικτική των επιφυλάξεων που υπάρχουν στο επιτελείο του Σαμαρά. Φοβούνται μην την πατήσουν στο finish. Γνωρίζουν ότι ο Παναγιωτόπουλος και η Παπακώστα δεν έχουν κόσμο. Ανεξάρτητα, όμως, από όλα αυτά η επιλογή του Ζαππείου υπήρξε άστοχη.
Για όσους δεν τον θυμούνται στο Ζάππειο μέγαρο είχε παρουσιάσει το «Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών» ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τότε, που είχε διαβλέψει το κλείσιμο του βιοιστορικού κύκλου της Ν.Δ. Τέτοιες μνήμες ξυπνά το Ζάππειο, συναγωνιστές του προέδρου Αντώνη.

ΠΗΓΗ: parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου