Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Θα μείνουν εκτός Ρουσόπουλος - Βουλγαράκης

Την ίδια στιγμή που ο Σαμαράς έχει μαζέψει στο επιτελείο του, τους συντελεστές της εκλογικής συντριβής της Ν.Δ. (Λειβαδά, Χατζηεμμανουήλ, Δασκαλάκη) η Ντόρα δηλώνει δημόσια ότι στην περίπτωση που θα εκλεγεί αρχηγός δεν έχουν θέση στο κόμμα ο Ρουσόπουλος, ο Βουλγαράκης και Παυλίδης. 
Θα είχε αξία να ακούγαμε και την άποψη του Σαμαρά επί του θέματος. Αν δηλαδή στη περίπτωση που θα κέρδιζε θα άφηνε στο κόμμα τον Ρουσόπουλο, τον Βουλγαράκη και όλους όσους έκαναν ζημιά στη Ν.Δ. με τις πράξεις και την συμπεριφορές τους. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο βωμό της ενότητας (σ.σ. την ανακάλυψε όψιμα με τον Αβραμόπουλο) ο Σαμαράς θα αποφύγει κάθε δημόσια δήλωση. 
Ο άνθρωπος θέλει να τα έχει με όλους καλά. Πιστεύει ότι αρκούν οι παλιομοδίτικες κορόνες που βγάζει στις ομιλίες του  και η σύμπραξη, με τον πρώην αρχηγό του «Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών», Δημήτρη Αβραμόπουλο. Σιγά - σιγά ο κόσμος της Ν.Δ. θα αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι με την συγκεκριμένη συνταγή το κόμμα θα καταντήσει όπως η «Πολιτική Άνοιξη». 

ΠΗΓΗ: parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου