Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Μας λένε ότι ο Σαμαράς αποστάτησε για "εθνικά θέματα"! Η μήπως η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη βόλευε τη διαπλοκή;

Μήπως τελικά αποστάτησε και πρόδωσε την παράταξή του, επειδή αυτό ήθελε η διαπλοκή και τα «αδιαπραγμάτευτα» συμφέροντα των διεφθαρμένων κρατικοδίαιτων οικονομικών κέντρων; Μήπως ο Σαμαράς σφετερίζεται τα «εθνικά θέματα» ως εργαλείο πολιτικής χειραγώγησης για να αρπάξει τη Νέα Δημοκρατία και να συνεχίσει να υπηρετεί τα συμφέροντα που έριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Άραγε μόνο οι οπαδοί του Σαμαρά δικαιούνται ενασχόλησης με τα «εθνικά θέματα» ως μοναδικοί τροπαιοφόροι των δικαίων του έθνους; Και αν ναι από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα; Αντιστοίχως βέβαια αμφιβάλουμε για τους οπαδούς του Πασόκ που πραγματικά πιστεύουν ότι μόνο αυτοί είναι δημοκράτες και αν δεν είσαι Πασόκ είσαι εχθρός της δημοκρατίας και των λαϊκών συμφερόντων. Γύρισε ο τέτζερης της «πατριδοκαπηλίας» και βρήκε το καπάκι της «δημοκρατίας»! Κούνια που τους κούναγε και τους μεν και τους δε.
Γιατί και ο Μητσοτάκης και ο Καραμανλής, διατελέσαντες ήδη πρωθυπουργοί έχουν επίσημα καταγγείλει και στη Βουλή και σε πληθώρα δημοσιεύσεων και συνεντεύξεων, τη διαπλοκή ως υπεύθυνη της πτώσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ότι τα εθνικά θέματα ήταν πρόσχημα και όχι ουσία.
Γιατί θα μας βγάλουν σε λίγο το Σαμαρά κάτι σε Καραϊσκάκη ή Μπουμπουλίνα που πήρε τα βουνά, τις λίμνες και τις θάλασσες για να «πολεμήσει» τους Σκοπιανούς! Τελικά η συνεργασία ΚΕΠ/ΠΟΛΑΝ έχει εκχυδαΐσει μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες σε απλά εργαλεία πολιτικής! Τη μια ο Αβραμόπουλος παραλληλίζεται με το Βενιζέλο και τον Παπάγο και την άλλη ο Σαμαράς θεωρείται επαναστάτης με αιτία που ξεκινά Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά των Σκοπιανών, των Αμερικάνων και των πανίσχυρων ιμπεριαλιστικών κέντρων της Γης!!! Έλεος!!! Ο αμερικανοσπουδαγμένος Σαμαράς τάβαλε με τους καθηγητές του!
Το αποτέλεσμα μετρά κ. Σαμαρά! Τελικά η πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ως αποτέλεσμα την οπισθοδρόμηση, μια ενδεκαετής κυβέρνηση Πασόκ και ένα πάρτι διαπλοκής όπου έπεφταν οι μίζες σαν το χαλάζι και τρώγονταν το κοινοτικό χρήμα χωρίς κανένας να αντιστέκεται. Και «εντελώς τυχαία» συνέφερε την μακροπρόθεσμη πολιτική των Αμερικανών στα Βαλκάνια (τώρα πλάκα μας κάνετε;). Ήρθαν τελικά, όλα βολικά, τα επόμενα χρόνια στους Αμερικανούς με την «φιλοαμερικάνικη» νέα κυβέρνηση Πασόκ! Αυτά έφερε η «επανάσταση» του Σαμαρά και ν’ αφήσουν κάτω τα εθνικά θέματα γιατί ούτε τους ταιριάζει ούτε αγαπούν αυτοί την Ελλάδα περισσότερο απ’ τους «άλλους», που τόσο πολύ ξαφνικά μίσησαν! 

Πηγή: exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου