Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

«Δέχομαι χυδαία και συκοφαντική επίθεση»


Η βουλευτής και υποψήφια Πρόεδρος της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία της επιτίθενται και την συκοφαντούν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην πολιτική μου πορεία έχω υποστεί κάθε είδους επιθέσεις. Σήμερα όμως η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Προφανώς μη βρίσκοντας πολιτικά επιχειρήματα, επιτίθενται άνανδρα στη γυναικεία μου υπόσταση, στην προσωπική μου ζωή, στη σχέση μου με τα παιδιά μου.
Η επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο ενάντια σε μένα. Προσβάλει κάθε γυναίκα, κάθε μητέρα, κάθε εργαζόμενη. Γι' αυτό προσφεύγω στη Δικαιοσύνη και στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να προστατεύσω την οικογένειά μου. Θέλω να ξέρουν όμως ότι δεν με φοβίζουν.
Πρέπει να ντρέπονται οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων, φυσικοί και ηθικοί, αλλά και όσοι επιχαίρουν με αυτές.
Καλώ όλες τις νέες και τους νέους, όλες τις γυναίκες, όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις αθλιότητες. Τους καλώ με τη συμμετοχή τους να δώσουν μια ηχηρή απάντηση. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει».

7 σχόλια:

  1. Εδω εχουμε να κανουμε ξεκαθαρα με ναζιστες.
    Οι μασκες επεσαν, ολο το αντιδραστικο αντιδυτικο παρακρατος ειναι υπερ Σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 29/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΟΡΦΑΝΑΚΗ16 Νοεμβρίου 2009 στις 11:23 π.μ.

    Ντρεπομαι ως εργζομενη γυναικα,ως γυναικα της Κρητης για την πρωτοφανη αναδρη επιθεση εναντιον της Ντορας Μπακογιαννη.
    Ως μελος της Παγκρητιου Ενωσης Αττικης, ως μελος της Ενωσης Γυναικων Κρητης, αλλα και μελος του Πολιτικου Συνδεσμου Γυναικων καταδικαζω την χυδαια και εμμετικη αυτη επιθεση,και καλω ολες τις γυναικειες ...οργανωσεις ,καθως και ολους τους υγιως σκεπτομενους πολιτες να πραξουν το ιδιο.
    Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να μεινει αναπαντητο
    Πρεπει να παρουν ενα ηχηρο μαθημα,πρεπει να απομονωθουν απο την κοινωνια φαιδροι τυποι σαν και αυτοι.ΟΧΙ στους αυτεπαγγελτους εθνικους εισαγγελεις!!!Βλαπτουν σοβαρα την κοινωνια!!!

    ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΟΡΦΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nai tis tairiazei ti stemma.........eksallou einai i mellontiki mas proedros!!!!!!!!!!irthe i ora gia mpakogiani ntora........terma stous prodotes kai stous apostates!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KANEIΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα γι' αυτό το άρθρο. Ο "ψυχαναλυτής" πρέπει να πάει όχι σε ψυχαναλυτή αλλά σε ψυχίατρο. Τέτοιο μίσος και τέτοιο κόμπλεξ... Δεν σέβεται τίποτα... Ούτε τον Παύλο Μπακογιάννη... Ντροπή του! Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια. Συνήθως ένας άντρας, εάν θεωρείτε άντρας ο αρθρογράφος, συκοφαντεί και βρίζει έτσι γιατί δεν έχει συμβεί αυτό που υπονοεί... και ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικάσ, η Ντόρα έχει κάνει τόσα πολλά για την χώρα μας, για την Ελλάδα μας ου θα πρεπει να ντρέπονται μέρχρι και το όνομά της να χρησιμοποιούν αυτοί που συκοφαντούν. Θεωρώ πως σαν άνθρωπος, σαν πολιτικοός και σαν Ελληνίδα έχει ζήσει πολλά! Και άσχημα αλλά και όμορφα! Πιστέψτε με έχει την εμπειρία να χειριστεί το ό,τιδηποτε και γι αυτό μια ζωή θα είναι η πρώτη κυρία στην καρδιά μας ασχέτως του τι λέει ο κάθε τυχάρπαστος.
    Από Άρνισσα Βεγορίτιδας, Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή