Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΠαΣοΚ, Σαμαράς - Μπακογιάννη

Οταν διαβάζουμε τις εφημερίδες, αν είμαστε προσεκτικοί θα βρούμε και κάποιες σοβαρές αλήθειες. Κρυμμένες σε λίγες μόλις λέξεις. Στο άρθρο του Ριχάρδου Σωμερίτη, στο Βήμα, διαβάζουμε μια ανάλυση για το τι θα συνέφερε το ΠΑΣΟΚ.
Το άρθρο κλείνει ως εξής:
Σε τελευταία ανάλυση, δεν αρμόζει πάντως στο ΠαΣοΚ να παίρνει μέρος στις διαμάχες της Νέας Δημοκρατίας. Πράγμα που συμβαίνει έμμεσα όταν τόσοι επικοινωνιακοί εκφραστές του «παίζουν Σαμαρά» και «δεν παίζουν Ντόρα».
Είναι μια ακόμα απόδειξη μέσα από μια μη φιλική προς τον χώρο μας εφημερίδα, πως το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επηρεάσει την διαδικασία. Και είναι φανερό ποιoν στηρίζει.

ΠΗΓΗ: tovima

1 σχόλιο:

  1. Ναι γιατί το ΠΑΣΟΚ θα το συνέφερε ένα κόμμα χωρίς δυνατό αρχηγό, ένα κόμμα με ένα γραφικό αρχηγό, που θα μοιάζει στο όσα παίρνει ο άνεμος...έτσι θα εξασφαλίσει ακόμα μια τετραετία άνετα. Αντίθετα με τη Ντόρα η διαφορά πολιτικού λόγου και ουσίας θα φανεί συντομα και έτσι ο πολιτικός του χρόνος περιορίζεται.... για αυτό ας δουμε επιτέλους εμείς οι νεοδημοκράτες τι μας συμφέρει. Και η Ντόρα είναι η μόνη επιλογή ενότητας και συνέχειας. Αυτή είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή